2 бр./лот HKES New Arrived High Quality 8 Ways Дърва DC Power Кабел Extension Cord For Securty System Camera ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ Power Cord
New - 22 %

2 бр./лот HKES New Arrived High Quality 8 Ways Дърва DC Power Кабел Extension Cord For Securty System Camera ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Налично за поръчка
BGN 6.38
BGN 5.00
Налично:


Характеристики :
1.100% чисто нов и високо качество.
2.1 за постоянен ток с Жена до 8 мъжки кабел сплитер на храна
3. диаметър на штепсельной вилици : външен 5,5 мм, вътрешен 2,1 мм
4. удобен и ценово ефективен метод за включване на захранване
5.8 камера с 1 адаптер за захранване
6. това е за адаптер на захранване dc Y кабелна косичка споделя и 1 сигнал за захранване на 8 и е полезна за захранване на няколко камери от една централна адаптер.
7. Дължина : 15 см
8.8 канален захранващ кабел Дърва за Secuirty пакетът включва
2 X dc Жена до 8 мъжки кабел сплитер на храна
Информация За Доставката
ДОСТАВКА :
1.Ние ще изпратим на стоки в рамките на 1-3 работни дни след като вашето плащане ще бъде потвърдено от .
2. нашият безплатна доставка само включва въздушна поща стълб на Кита, и теглото трябва да бъде в рамките на 2 кг. Моля, обърнете внимание, че Въздушна поща стълб кит работи бавно.
3.Ако искате да изпратите EMS.DHL и UPS, вие трябва да заплати разходите за доставка.
4.Когато ние изпращаме стоките , ние ще бъдем отговорни за проблема в митниците на Китай ,и на купувача, трябва да носи отговорност за проблем в митниците на страната на купувачите.
5.Вие ще следите стоки онлайн след изпращане на стоката 1-2 работни дни.
6. моля проверете вашите продукти от страна на компанията за превоз на товари, когато получавате на стоките.
7.Ако установите, че телефонът е изгубен или повреден по пътя. Моля, позволете на корабната компания да ви предостави доказателства. След това ние ще ви помогнем да позволи на корабната компания ви компенсира разходите.
Гаранция :
1. Всички стоки, които ние продаваме, са с добро качество и под строг контрол, преди те да бъдат изпратени. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се избегнат проблеми с качеството.
2.ние обещаваме, гаранция за качество в рамките на една година, и ние отремонтируем безплатно. Возвратная доставка трябва да бъде платена от клиента.
3.Вашето удовлетворение на нашите продукти е гаранция. Ако не сте доволни от продукт, можете да върне стоката за споделяне, но, моля, свържете се с нас преди връщането. Разходите за доставка и обработка не подлежи на връщане, и клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и повторно изпращане.
4. всички върнати детайли трябва да бъдат в добро състояние. Те трябва да бъдат в състояние за препродажба. Направени от хора дефекти не са гаранция, например, счупени, надраскани и така нататък.
Обратна връзка и оценка
Ние ще работим с вас, докато не сте доволни. ние искрено се надяваме, че ще можете да ни оставят положителен отзив
Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас чрез "моите съобщения" или "да задават въпроси на продавача" преди да напуснат неутрална или отрицателна обратна връзка. Моля, не оставяйте ни 1, 2, 3-звездни подробни оценки на продавачите, защото те са равни на отрицателна обратна връзка.

Основни характеристики

търговска марка:
AWVSE

Най-добри сделки