ФЕЙ 1бр цветни 58 мм три ъгъла на наклон регулируем разпределителен инструмент кафе еспресо Шпалоподбойка сплющить прах за баристи за WBC
New - 14 %

ФЕЙ 1бр цветни 58 мм три ъгъла на наклон регулируем разпределителен инструмент кафе еспресо Шпалоподбойка сплющить

Налично за поръчка
BGN 46.38
BGN 40.00
Налично:

Твърдата основа, от неръждаема стомана качество храна 304 и висококачествена алуминиева дръжка. Базов диаметър : 58 mm / тегло : 490 грама (17,3 унция). Изберете материал за безопасност на храните, за да гарантират своето и на семейството си здраве. Равномерно разпределя утайка от кафе в 58-миллиметровом портафильтре (не влиза в комплекта) и осигурява плоско легло основания за утрамбовки. Много точна конструкция с три ъгъла наклон намалява грешка за баристи, което помага да се получи по-последователни резултати екстракция еспресо (използва се или в комбинация с плосък трамбовкой, или с всяка друга 58-милиметрова трамбовкой). Височина се регулира го винтовым механизъм (не се изискват никакви винтове ,уплътнения или шестоъгълни ключ), за да отговарят на различни дози или кошница Антиржавейные-той никога не ръждясва, е много деликатен с премиальным материал и изискан външен вид.
Съвети : купувачите при избора на кафе Тамперов първите, които потвърждават размер на чашата с кофейным прах.Ако не може да се потвърди, може да се измери себе си. Ако сте загрижени за това, че не е позволено, а след това изберете една малка 1-2мм размер.малко не е от значение, но големият не може да се използва!

Основни характеристики

Номер На Модела:
58мм
Материал:
неръждаема стомана
търговска марка:
фейханпион
Тип На Основата На Уплътняване:
Трехугольный Склон
Бариста:
Еспресо
Класификация:
Италиански

Най-добри сделки