M12 Трехпроводный DC NPN NO 5mm измерване на разстояние капацитивен сензор за безконтактно преминаване LJC12A3-5-Z/BX

M12 Трехпроводный DC NPN NO 5mm измерване на разстояние капацитивен сензор за безконтактно преминаване LJC12A3-5-Z/BX

Налично за поръчка
BGN 19.01
Налично:


Детайли На Продукта
Размер M12 разстояние за откриване на 1-5мм размерный чертеж на постоянен ток
тип NPN NO LJC12 A3-5-Z/BX NC LJC12 A3-5-Z/AX NO+NC PNP NO LJC12 A3-5-Z / BY-NC LJC12 A3-5-Z/AY NO+NC двухпроводный NO NC AC
вид на две метални NO NC трехпроводной NO+NC
Инсталация
Легендата на приложения
Доставка
Глобалната доставка . ( С изключение на някои страни и APO / FPO)
2, обработка на поръчки, своевременно след потвърждаване на плащането .
3, само Ние ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.
Снимка 4 не се показва в самия проект, само за справочни цели .
5, Услуги, време на превоз, с изключение на почивните дни и официалните празници, предоставени от превозвача . Транзитно време може да варира, особено по време на празниците .
6, Ако не получи плащане в рамките на 30 дни от датата на доставка, моля, свържете се с нас. Ние ще проверим стоката и ще се свържем с вас за отговор възможно най-скоро . Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите !
7, правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, бърза доставка от първата ни достъпни склад грузя вашите детайли.
Политика За Връщане / Възстановяване На Парични Средства
1, имате 7 дни, за да се свържете с нас и да се върне от датата на получаването му, в рамките на 30 дни. Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да се дават ви възстановяване или замяна. Тук няма никакви изключения ! Двете страни поемат пътните разходи до два пъти по-малко от продавача и купувача .
2, всички детайли трябва да бъде върната в оригиналната опаковка, номер за проследяване, доставка, който сте ни предоставили, конкретна причина за връщане, вашата шарка
3, ние ще ви върнем пълната сума на залозите , в нейното първично състояние, от получаване на пазарна опаковка и чрез включване на всички детайли и аксесоари , чрез купувачи и продавачи, за отмяна на транзакция с Ali Express . Или пък можете да изберете сами за замяна .
4, ние ще поема всички разходи по доставката, освен ако продуктът (ите), не така се рекламира .
Гаранция
Гаранция 1.12 месечно производство на дефектни продукти (с изключение на щети и / или получаване на неправилно използване на проекта ) . Аксесоари се предлагат с 3-месечен гаранционен срок .
2, дефектни продукти трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния срок (в оригиналната си опаковка , ако това е възможно ) . Вие трябва да ни каже каква е недостатък, даде ни номера на вашето плащане. Ние не сме ремонт на резервни части с изтекъл срок на гаранция.
3 ,, за да можете да Ali Express се съгласи на политики изброява всички по-горе !
Коментари
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента ! Обратната връзка е много важна. Ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрален, отрицателна обратна връзка или отворите всеки спор в сайта, за да можем да задоволително решаване на проблема.

Основни характеристики

документ:
CQC, CE, CCC, RoHS
Гаранция:
100000
Тип На Ключа:
Без Контактен Ключ
Номер На Модела:
LJC12A3-5-Z/BX
Характеристики:
Ключове
Тип Елемент:
Ключове

Най-добри сделки